unika behandlingar.

upptäck EN VÄRLD AV BABOR-behandlingar.

Upplevelse och resultat, våra behandlingar ger dig den perfekta kombinationen. Bli omhändertagen av professionella händer som för dig tillbaka till balans och harmoni i hud, kropp och sinne. Återfå energi och lyster, fördröj ålderstecken eller bara njut av en stund med bara dig i fokus.

Vad du än söker för resultat anpassar vi våra behandlingar och produkter efter dina behov och önskningar.

Sortera:

ansikte.


 • SKINOVAGE

  Klassisk Ansiktsbehandling

  Klassik ansiktsbehandling där upplevelse och resultat baseras på vad just din hud behöver. Din hudte...

  Klassik ansiktsbehandling där upplevelse och resultat baseras på vad just din hud behöver. Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen och använder våra vardagslyx produkter från SKINOVAGE-serien.

  Behandlingen innehåller:
  Välkomstritual, rengöring, hudanalys, vitality check, compress technique, effective touch face massage, mask, avslutande ansiktsvård samt farvälritual.

  *I 80 minuters behandling ingår portömning.

  Läs merDölj

 • Doctor Babor

  Avancerad Ansiktsbehandling

  Uppgraderad ansiktsbehandling där vi arbetar med avancerad hudvård från DOCTOR BABOR. Individuellt a...

  Uppgraderad ansiktsbehandling där vi arbetar med avancerad hudvård från DOCTOR BABOR. Individuellt anpassad behandling för specifika hudtillstånd så som hyperkänslig hud, vuxen acne och fuktfattig hud eller behandling baserad på önskan om specifika resultat. Vi kan arbeta på att stärka ansiktskonturen, minska tydliga tecken på hudåldrande, barriärstärkande, öka hudens fasthet & spänst, kollagenuppbyggande, öka elasticiteten, eller stärka ytliga blodkärl och lugna akuta rodnader eller punktbehandla utvalda områden.

  Behandlingen innehåller:
  Välkomstritual, rengöring, hudanalys, vitality check, compress technique, lifting touch face massage, mask, avslutande ansiktsvård samt farvälritual.
  *I 80 minuters behandling ingår portömning.

  Läs merDölj

 • DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE

  Vegan ansiktsbehandling

  Allt för en hälsosam lyster! Med texturer och dofter som får dig att känna dig som en nyutsprungen n...

  Allt för en hälsosam lyster! Med texturer och dofter som får dig att känna dig som en nyutsprungen nyponros återfuktad av sommardagg. Behandlingen som stärker hudbarriären, boostar hudhälsan och bibehåller en hälsosam och välbalanserad hud maxad med lyster.

  Läs merDölj

 • DOCTOR BABOR PRO

  TheraPRO PEEL

  Effektiv AHA-behandling med fruktsyror som effektivt exfolierar huden och stimulerar hudens förnyels...

  Effektiv AHA-behandling med fruktsyror som effektivt exfolierar huden och stimulerar hudens förnyelseprocess. Anpassas individuellt till ditt unika hudtillstånd och önskat resultat. Maximal hudförnyelse som ger en jämnare, slätare och friskare hud. Rekommenderas främst som kur-behandling. Fråga din hudterapeut om en konsultation.

  Läs merDölj

 • Microneedling

  AVANCERAD ANSIKTSBEHANDLING - APPARATUR

  En effektiv hudföryngrande behandling som med hjälp av små sterila engångsnålar av kirurgiskt stål s...

  En effektiv hudföryngrande behandling som med hjälp av små sterila engångsnålar av kirurgiskt stål stimulerar huden till nybildning och hjälper småmolekylära aktiva ingredienser att penetrera ner i huden lättare, tex hyaluronsyra. I denna behandling perforeras huden på ytan och gör det således enklare för aktiva ingredienser att gå ner exakt där de har största möjliga nytta. Samtidigt aktiveras nyttiga hudfunktioner, så som ökad blodcirkulation och stimulans till naturlig hudförnyelse. Behandlingen är näst intill smärtfri, eftersom endast det översta skiktet blir perforerat.

  Optimala resultat med BABOR Micro Needling-behandlingar uppnås alltid genom att följa en komplett behandlingskur på ca. 3-6 st behandlingar var 14: e dag. Naturligtvis skräddarsys denna kur individuellt efter hudtyp/hudtillstånd/känslighet och önskat resultat.

  Läs merDölj

 • Microdermabrasion

  AVANCERAD ANSIKTSBEHANDLING - APPARATUR

  Effektiv hudslipning med joniska kristaller som slipar bort döda hudceller, ger en jämnare hudyta oc...

  Effektiv hudslipning med joniska kristaller som slipar bort döda hudceller, ger en jämnare hudyta och stimulerar nybildning av hudceller. Helt runda och extremt hårda kristaller förs över huden och sugs tillbaka med vakuum som även masserar och aktiverar huden. Hjälper huden med direkt effekt till helt slät hud, mindre framträdanden porer men den finaste effekten kommer senare – förnyelse av huden. För bäst resultat som också vara längre rekommenderas en kurbehandling, då aktiveras fibroblaster till nybildning av kollagen och elastin, dermis stärks och hudens arkitektur förbättras. I behandlingen ingår även ultraljud som skapar rörelse i huden, en mekanisk vibration som får hela huden i rörelse. Ger en termaleffekt som får blodflödet att öka, huden och musklernas aktivitet ökar och du får upp till 200% ökat upptag av efterföljande produkter.

  Behandlingen innehåller: Rengöring, Peeling, BABOR Microdermabrasion, Ultraljud, Aktivt koncentrat, Mask, Avslutande ansiktsvård.

  Läs merDölj

 • HSR® Lifting Treatment

  Anti-Aging facial

  OKTOBER ERBJUDANDE – 25% anges på plats i butiken. En unik behandling för ett totalt lyft med...

  OKTOBER ERBJUDANDE – 25% anges på plats i butiken.

  En unik behandling för ett totalt lyft med maximalt utslätande effekt och fastare ansiktskontur. Huden blir fylligare med mer elasticitet och flexibilitet samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras. Behandlingen kombineras med en specifik massage som blandar djupa och lugnade rörelser baserad på fysioterapi och massageterapi för optimalt lyftande resultat.

  Läs merDölj

 • ReVersive Pro Youth Behandling

  Anti-Aging facial

  En kärleksförklaring till huden och en hyllning till rosen, hjärtat och nyckelingrediensen i denna u...

  En kärleksförklaring till huden och en hyllning till rosen, hjärtat och nyckelingrediensen i denna underbara behandling. Aktiv anti-age behandling som motverkar de 8 vanligaste tecknen på hudåldrande samt förlänger hudcellernas livsspann och ger vital hud längre. Proaktiv hudvård som drar tillbaka hudens inre klocka och väcker hudens vitalitet och suddar ut trötthetstecken. En behandling som verkligen berör och inkluderar bland annat en sockerskrubb av armar, mild AHA-syra och ögonmask. Behandlingen innefattar olika massagemoment, en aktiv lifting massage som främjar djup muskelavslappning, stimulering av bindväv, detox av huden samt akupressur och massage med stenar av rosenkvarts. Resultatet är en intensivt återfuktad hud som är jämnare, slätare och fastare. Föryngrad hud med ny lyster och inner glow.

  Läs merDölj

 • The Treatment - By Sea Creation

  Anti-Aging facial

  Exklusiv behandling med magi från havets djup, fullständig lyx för tidlös skönhet. Skäm bort din hud...

  Exklusiv behandling med magi från havets djup, fullständig lyx för tidlös skönhet. Skäm bort din hud med det bästa inom anti-age. Den unika kombinationen av aktiva ingredienser består av anti-aging protein Glycocéane GP3, exklusivt Algextrakt och energirika BABOR Thermophilus. Tillsammans maximerar de hudens alla naturliga funktioner, ger effektivt skydd mot för tidigt hudåldrande och minskar befintliga tecken på åldrande. Med vågor av varma obsidianstenar och kalla korallstenar blir behandlingen en unik upplevelse olik någon annan.

  Läs merDölj

 • QUICK FIX – FACE

  En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. BABORs mest unika och älskade produkt, ampul...

  En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. BABORs mest unika och älskade produkt, ampullen, ger huden en superboost av fukt. Torrhetslinjer suddas ut och huden blir djupt återfuktad. Passar alla hudtyper.

  Behandlingen innehåller:
  Välkomstritual, rengöring, ampull, mask, avslutande ansiktsvård samt farvälritual.

  Läs merDölj

 • BABOR MEN – PURE VITALITY

  Pro-age facial

  En ansiktsbehandling speciellt designad för en mer krävande manlig hud i behov av reparation efter t...

  En ansiktsbehandling speciellt designad för en mer krävande manlig hud i behov av reparation efter tex rakning. Ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi. Passar alla hudtyper.

  Innehåller rengöring, peeling, aktivt koncentrat, mask och massage av ansikte, hals och skalp.

  Läs merDölj

 • SkinFusor

  AVANCERAD ANSIKTSBEHANDLING - APPARATUR

  4 behandlingar i 1 som ger direkt effekt efter första behandlingen! Apparaturbehandlingen SkinFusor ...

  4 behandlingar i 1 som ger direkt effekt efter första behandlingen! Apparaturbehandlingen SkinFusor för samman fyra professionella tekniker som rengör, peelar, aktiverar och masserar. Tillsammans med specialserum och vacuumteknik skapas en unik synergi mellan teknik och hudvård. Första steget är en djuprengöring med en speciell silikonborste som rengör med vacuumteknik följt av en peelingpad med fruktsyror som effektivt tar bort döda hudceller och ger en jämnare och slätare hudyta. Steg tre är en inslussning av fukt med vibrationer där mikrodroppar fyller huden inifrån. Avslutningsvis en massage, som är lite som en fitnessträning för huden, en mekanisk impulsmassage som aktiverar huden mer än manuell massage. Blodcirkulationen ökar, syresättningen likaså och utbytet av näringsämnen förbättras. Resultatet är en hud i toppform! Fylld, fräsch och festfin hud direkt efter behandlingen.

  Läs merDölj

 • Cryo

  Frysning av lentigo

  Behandling av åldersfläckar/solfläckar Området behandlas med frysning och en skorpa bildas som efter...

  Behandling av åldersfläckar/solfläckar
  Området behandlas med frysning och en skorpa bildas som efter ca en vecka faller av.
  Kontroll och ev putsning av fläcken görs kostnadsfritt efter 3-4 veckor.

  1 – 3 st fläckar 800 kr
  Vid ytterligare fläckar tillkommer 100 kr
  Add-on i ansiktsbehandling 300 kr

  Ring eller maila till butiken för mer information och bokning

  Läs merDölj

vaxning.


Vaxning är en skonsam hårborttagningsmetod som ger en mjuk och hårfri hud.

Snabbt och effektivt avlägsnas hårstråna från roten och resultatet blir en silkeslen hud utan stubb. Vid regelbunden vaxning kan hårväxten minska.
Vaxning passa alla hårtyper och beroende på hårets växtfas håller resultatet 3 – 6 veckor.
Det kan ta upp till 8 veckor innan allt hår vuxit tillbaka.

Att tänka på innan behandlingen:
Hårstråna bör vara minst 0,5 cm långa.
Peela gärna området som ska vaxas samt smörj ej in området med olja.

kropp.


i behandlingarna får du välja upplevelse, resultat och doft:

SHAPING – FORMAR MITT JAG
mild honungssöt blomdoft av apelsin, mimosa, mandel och mysk

ENERGIZING – VÄCKER MITT JAG
energigivande doft av äpple, mint, eukalyptus och liljekonvalj.

 • BABOR SPA PEELING

  KROPPSPEELING

  Peeling för hela kroppen med antigen ett mycket fint mineralsalt eller vallmofrö tillsammans med en ...

  Peeling för hela kroppen med antigen ett mycket fint mineralsalt eller vallmofrö tillsammans med en närande body lotion. Peelingen avlägsnas med en uppfriskande torrborstning. Huden stimuleras till förnyelse och får en silkeslen mjukhet.

  Läs merDölj

 • BABOR SPA PEELING & PACK

  KROPPSBEHANDLING

  Peeling för hela kroppen med ett mycket fint mineralsalt eller vallmofrö tillsammans med en närande ...

  Peeling för hela kroppen med ett mycket fint mineralsalt eller vallmofrö tillsammans med en närande body lotion. Peelingen avlägsnas med torrborstning som ökar cirkulationen och verkar lymfdränerande. Efteråt masseras en närande kroppsinpackning som är rik på vårt unika stamcellsextrakt. Medan inpackningen verkar får du avnjuta en skalpmassage.

  Läs merDölj

 • BABOR SPA SLIMMING TREATMENT

  KROPPSBEHANDLING

  Stimulerande anti-cellulitbehandling som aktiverar nedbrytningen av fett depåer och hämmar fettlagri...

  Stimulerande anti-cellulitbehandling som aktiverar nedbrytningen av fett depåer och hämmar fettlagring samt stärker vävnaden och huden återfår en slätare och jämnare yta.

  Rekommenderas som kur om 6 st behandlingar: 3195 kr (ink. kroppsampuller från Doctor Babor för hemmavård)

  Läs merDölj

add-ons.


Uppgradera din behandling med ett extra tillval för att maximera din BABOR-behandling.

 • REFRESHING EYES

  Svalkande ögonmask som reducerar svullnader och återfuktar intensivt. Torrhetslinjer suddas ut och t...

  Svalkande ögonmask som reducerar svullnader och återfuktar intensivt. Torrhetslinjer suddas ut och trötta ögon får ett fräschare, mer utvilat ögonparti.

  Läs merDölj

  • 15 min

   295 kr

 • HEAD MASSAGE

  En avslappnande skalpmassage (går även att få med varm, närande olja)....

  En avslappnande skalpmassage (går även att få med varm, närande olja).

  Läs merDölj

  • 15 min

   195 kr

 • BABOR BOOST

  Boosta din hud med extra ampuller som tillför all fukt den kan ta till sig....

  Boosta din hud med extra ampuller som tillför all fukt den kan ta till sig.

  Läs merDölj

  • 15 min

   195 kr

 • Lift me up

  En lifting-mask för krävande och mogen hud som önskar ett snabblyft....

  En lifting-mask för krävande och mogen hud som önskar ett snabblyft.

  Läs merDölj

  • 15 min

   295 kr

 • Stay calm

  En lugnande och fuktgivande sheetmask för stressad hud som önskar lugn och ro. Yoga för huden!...

  En lugnande och fuktgivande sheetmask för stressad hud som önskar lugn och ro. Yoga för huden!

  Läs merDölj

  • 15 min

   295 kr

 • DEEP PORE CLEANSING

  Portömning med fokus på djuprengöring....

  Portömning med fokus på djuprengöring.

  Läs merDölj

  • 15 min

   195 kr

ögon.


 • BEAUTIFUL EYES

  Färgning av fransar och bryn (inkl. plockning). Under färgningstiden får du en svalkande ögonmask so...

  Färgning av fransar och bryn (inkl. plockning). Under färgningstiden får du en svalkande ögonmask som reducerar svullnader och återfuktar intensivt. Torrhetslinjer suddas ut och trötta ögon får ett fräschare, mer utvilat ögonparti.

  Läs merDölj

 • EYE LASH TINT

 • EYE BROW TINT & PLUCKING

 • EYE BROW + EYE LASH TINT

 • BROW LIFT

  Brow lamination

  Behandlingen skapar fylligare och jämnar ögonbryn. Resultat sitter i ca 6-8 veckor, I behandlingen i...

  Behandlingen skapar fylligare och jämnar ögonbryn. Resultat sitter i ca 6-8 veckor,

  I behandlingen ingår även lättare brynformning och färgning.

  Läs merDölj

 • Lashlift

  Behandlingen skapar fylligare och jämnare fransar. Öppnar ögonen och ger ett piggt och fräscht utsee...

  Behandlingen skapar fylligare och jämnare fransar. Öppnar ögonen och ger ett piggt och fräscht utseende. Resultat sitter i ca 6-8 veckor beroende på kvalitén på stråna, behandlingen avslutas med keratin för att stärka stråna.

  I behandlingen ingår även färgning av fransar

  Läs merDölj

 • Lashlift inkl browlift

  Behandlingen skapar fylligare och jämnare ögonbryn och fransar. Öppnar ögonen och ger ett piggt och ...

  Behandlingen skapar fylligare och jämnare ögonbryn och fransar. Öppnar ögonen och ger ett piggt och fräscht utseende. Resultat sitter i ca 6-8 veckor beroende på kvalitén på stråna, behandlingen avslutas med keratin för att stärka stråna.

  I behandlingen ingår även lättare brynformning och färgning av fransar och bryn.

  Läs merDölj

makeup.


Förlänger och förstärker effekten av våra hudvårdsprodukter och behandlingar. BABOR makeup är en förlängning av din hudvård och innehåller aktiva ingredienser som kombinerats med högkvalitativa make-up-texturer. Jobbar förebyggande med omedelbar anti-age effekt.

 • EVERYDAY MAKEUP

  50 min (ink. lättare hudanalys, produktrekommendation & läppbalsam från BABOR till ett värde av ...

  50 min (ink. lättare hudanalys, produktrekommendation & läppbalsam från BABOR till ett värde av 120 kr).

  Läs merDölj

 • PARTY MAKEUP

  50 min (ink. lättare hudanalys, produktrekommendation & läpp-produkt från AGE ID till ett värde ...

  50 min (ink. lättare hudanalys, produktrekommendation & läpp-produkt från AGE ID till ett värde av 320 kr).

  Läs merDölj

 • BRIDAL MAKEUP

  2 x 75 min (ink. lättare hudanalys, produktrekommendation & hudprodukt från AGE ID till ett värd...

  2 x 75 min (ink. lättare hudanalys, produktrekommendation & hudprodukt från AGE ID till ett värde av 685 kr).

  Kontakta butiken för bokning.

  Läs merDölj

  • 2 x 75 min

   3190 kr

händer och fötter.


 • Feet first

  Trötta fötter får nytt liv med en behandling som ger intensiv fukt och mjukgör din fötter. Ett varmt...

  Trötta fötter får nytt liv med en behandling som ger intensiv fukt och mjukgör din fötter. Ett varmt fotbad rengör och fräschar upp stressade fötter och en avslutande massage ger intensiv näring och fukt.

  Läs merDölj

 • HANDS ON

  Intensiv behandling för mycket torra och stressade händer som förnyar och skyddar mot miljöpåverkan....

  Intensiv behandling för mycket torra och stressade händer som förnyar och skyddar mot miljöpåverkan. Unikt stamcellsextrakt från tyskoxelträdet mycket rikt på C-vitamin, förebygger för tidigt åldrande. Huden får intensiv näring och händerna får ny mjukhet.

  Läs merDölj

 • Gellack

  Mini Manikyr + Gellack med avslutande nagelolja....

  Mini Manikyr + Gellack med avslutande nagelolja.

  Läs merDölj

 • Gellack + Borttagning

  Borttagning av gammalt material (OBS, ej gelé/akryl) Mini Manikyr + Gellack med avslutande nagelolja...

  Borttagning av gammalt material (OBS, ej gelé/akryl) Mini Manikyr + Gellack med avslutande nagelolja.

  Läs merDölj

 • Endast Borttagning

  Endast borttagning av Gellack som har gjorts på vår salong (OBS, Ej gelé/akryl)....

  Endast borttagning av Gellack som har gjorts på vår salong (OBS, Ej gelé/akryl).

  Läs merDölj

massage.


 • Classical Swedish Massage

  Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående helkroppsmassage som löser upp ...

  Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

  Läs merDölj

 • Ryggmassage

  Avslappnande massage där du väljer mellan neutral eller aromatisk olja....

  Avslappnande massage där du väljer mellan neutral eller aromatisk olja.

  Läs merDölj

 • EFFECTIVE TOUCH BODY MASSAGE

  Spa massage

  BABORs signaturmassage kombinerar traditionella behandlingsmetoder med moderna tekniker så som refle...

  BABORs signaturmassage kombinerar traditionella behandlingsmetoder med moderna tekniker så som reflexologi, akupressur och segment terapi. Massagen återställer livsenergin i kroppen, löser spänningar speciellt i rygg och nacke samt ger ryggraden ökad rörlighet. Huden får ny vitalitet och kroppens egen förmåga till självläkning stimuleras. Helhetsupplevelsen av massagen är en känsla av välmående och djup avslappning.

  Läs merDölj

special treatments.


 • ME TIME NOW

  Du behöver endast boka tiden som du vill spendera samt om fokus ska ligga på kropp eller ansikte. Nä...

  Du behöver endast boka tiden som du vill spendera samt om fokus ska ligga på kropp eller ansikte. När du anländer får du en konsultation av terapeuten som då i detalj skräddarsyr din totala behandlingsupplevelse. Du bestämmer tiden du vill avsätta 50/80 min och sedan kan vi tillsammans ta fram och kombinera behandlingar från vår meny som passar din hud och sinnesstämning för stunden.

  Läs merDölj

Spa Etiquette


 • INFÖR DITT BESÖK

  Vi vill berätta för dig om vad du kan förvänta dig av ditt besök hos oss, hur behandlingen kommer att gå till och vad du själv bör tänka på under din vistelse.

 • ANKOMST

  Kom i god tid, 5-10 min före bokad tid, för att komma ner i varv och dricka en kopp te. Försening förkortar tyvärr din behandling.

 • BOKNINGAR

  Boka i tid, online, i butiken eller via telefon. Meddela oss om du har någon sjukdom, allergier, är gravid eller något annat som vi bör veta inför din behandling.

 • AVBOKING

  Ska ske senast 24h innan behandlingen, i annat fall debiteras fullpris.

 • HÄLSOTILLSTÅND

  Vi behandlar dig när du är frisk så om du har feber och/eller virusinfektion, annan akut sjukdom eller smittande hudsjukdom måste vi boka om din tid.

 • ALKOHOL OCH DROGER

  Vi behandlar eller betjänar inte personer påverkade av alkohol eller andra droger.

 • BEHANDLINGSKURER

  Våra hudterapeuter skräddarsyr behandlingskurer efter dina behov och önskningar. Kontakta oss för mer information.

 • GRAVIDITET

  Vi har behandlingar som passar under graviditet så meddela oss om du är gravid så vi kan rekommendera dig till rätt behandling och produkt. Notera att vi inte utför massage under de första tre månaderna under graviditeten.

 • FÖRSÄLJNINGSPRODUKTER

  Vi är experter på hudvård så låt vår expertis guida dig till produkter som passar ditt hudtillstånd och önskan om resultat. Ta kontakt med vår personal i butik eller din hudterapeut.

 • SPA ETIKETT

  Vi vill alla ha en lugn, avkopplande och stressfri miljö så vänligen håll ljudnivån dämpad i behandlingsloungen och stäng av ljudet på mobilen.

 • BARN

  Barn är välkomna i målsmans sällskap. För behandling har vi en åldersgräns på 8 år. Kontakta personalen om du har frågor. Målsman ansvarar för sina barn och kom ihåg att vi ska alltid ska ha en rogivande miljö i behandlingsloungen.

 • ÅTERBETALNINGSPOLICY

  Oöppnade försäljningsprodukter kan lämnas tillbaka inom 30 dagar tillsammans med orginalkvitto.

 • PRESENTKORT

  Hos oss kan du köpa presentkort i valfritt belopp. Dessa presentkort gäller hos alla BABORs återförsäljare (Salonger/Spahotell etc) i Sverige.

 • KLÄDSEL

  Vid ansiktsbehandling tar du av dig på överkroppen och blir täckt med handduk. Vid kroppsbehandling tar du av alla kläder, vi tillhandahåller med engångsunderkäder. Vi använder oss av handduksteknik så att bara den kroppsdel vi arbetar på inte är täckt av handduk, resten av kroppen är alltid täckt.

 • VÄRDESAKER

  Vi ansvarar inte för förlust eller skada på dina personliga värdesaker.

 • HISS

  Vi på Babor arbetar ständigt för att göra miljön en trappa ned i treatment loungen, tillgänglig för alla. För närvarande kan vi inte erbjuda hiss ned till vår treatment lounge.